• Stichts Culinair Genootschap
  • De uitdagingen
  • Op weg naar de top
  • Menu van de maand
  • Kookrooster
  • Tenue
  • Organisatie
  • Onze kookavonden
  • Meekoken
  • Contact
  • Naslagwerken
  • Bezwaar

Tenue.

Ter versterking van het culinaire gevoel en de vergroting van de kunstzinnigheid kleden wij ons allen volgens het onderstaande kledingvoorschrift.

  1. Kokstenue
    1. Witte Koksbuis (Model Koksbuis Hilton, verkrijgbaar bij het bestuur)
    2. Knopen: wit voor aspirant leden, zwart voor de normale kookavonden, bordeauxrood voor de speciale gelegenheden (bijvoorbeeld Ladies Night, excursie)
    3. Blauw geruite broek (Model Chaud Devant Koksbroek Pepita Blue).
    4. Sloof: half lang (100cm), wit voor de normale kookavonden, bordeauxrood voor speciale gelegenheden.
    5. Halsdoek: wit voor de normale kookavonden, bordeauxrood voor speciale gelegenheden.
  2. Insigne.
    1. Het dragen van de speld (Insigne van het Stichts Culinair Genootschap) door de geïnstalleerde leden.
    2. Het dragen van de naam wordt op prijs gesteld.
  3. Gasten en introducees dragen een schoon schort.
  4. Het schoeisel voldoet aan de minimale eis van passendheid, veiligheid en hygiëne
Chaud Devant Hilton Koksbuis
Chaud Devant Hilton Koksbuis

© Copyright Stichts Culinair Genootschap 

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
  • Linkedin
  • YouTube