• Stichts Culinair Genootschap
  • De uitdagingen
  • Op weg naar de top
  • Menu van de maand
  • Kookagenda
  • Tenue
  • Organisatie
  • Onze kookavonden
  • Meekoken
  • Contact
  • Naslagwerken
  • Bezwaar

Menu van de maand.

De gerechten zijn gebaseerd op de Franse en Italiaanse keuken. De traditionele streekgerechten zijn de basis voor het gerecht met de allure van een sterrenrestaurant.
De moeilijkheidsgraad is hierdoor wisselend zodat er zowel voor de ervaren hobbykok als ook de beginnende kok altijd iets te beleven valt. Met trots worden de gerechten door de koks geserveerd en natuurlijk tijdens het nuttigen van de gerechten rijkelijk van commentaar voorzien. 

De eerste sneeuw is gevallen en de feestmaand december is begonnen. Buiten is het koud, binnen genieten we van een menu dat - zo mogelijk- nog feestelijker is dan de rest van het jaar. Al was het maar vanwege het uitgebreide White Christmas Dessert. 
Met mooie ingrediënten als verse oesters en scheermessen, aardpeer en malse hertenrack kunnen wij weer de sterren van de hemel gaan koken. Heel veel kook- en proefplezier gewenst als afsluiting van wederom een zinnenprikkelend en immer plezierig SCG-jaar 

Leden van het Culinair genootschap hebben ook de mogelijkheid om de historische menu's te downloaden. De menu's zijn beschikbaar vanaf 1996. 

© Copyright Stichts Culinair Genootschap 

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
  • Linkedin
  • YouTube