• Stichts Culinair Genootschap
  • De uitdagingen
  • Op weg naar de top
  • Menu van de maand
  • Kookrooster
  • Tenue
  • Organisatie
  • Onze kookavonden
  • Meekoken
  • Contact
  • Naslagwerken
  • Bezwaar

Het Stichts Culinair Genootschap is een vereniging en vandaar dat wij ook de organisatievorm van een vereniging kennen. Wij zijn een kookclub voor en door de leden. Je wordt vrijwillig lid, echter het lidmaatschap is niet vrijblijvend. We verwachten van je een positieve basishouding, zowel tijdens de kookavond als ook tijdens het doen van vrijwilligers werk. 

Ieder jaar houden wij de ledenvergadering. Dat is het moment voor de nodige herrie in de keuken. Dan gaat het over geld en vrije tijd. In elk geval besluiten wij die avond wie wat gaat doen, de financiën voor het komende seizoen en welke speerpunten er door ons allemaal opgepakt gaan worden.

De financiële bijdrage is inclusief kosten voor de materialen, de vergoeding voor de kook locatie, ingrediënten, wijnen en de afwasploeg. 

Utrecht is een stad vol jonge, enthousiaste leergierige mensen. Onze vereniging is een afspiegeling daarvan. Een van de voorwaarden bij ons te kunnen aansluiten is dat je over voldoende kooktechnieken en humor moet beschikken. Wij genieten van de kunst van het koken. Professionals sluiten wij niet in.

Bestuur
  • Saskia van Eeuwijk, voorzitter
  • ---- , secretaris
  • Ada Byrnes, ledenadminstratie
  • Ed Deij, penningmeester
  • Maarten van Scherpenzeel, lid
Chefkoks
  • Dinsdag 1,      Guus van Voorst
  • Dinsdag 2,              Ton Buursema
  • Dinsdag 3,              Dirk Reijnders
  • Donderdag 1,    Robbert Simonse
  • Donderdag 2,    Henk Ariese
  • Donderdag 3,        Willem-Jan de Wijs
  • Vrijdag 2,                 Ad Wessels
  • Vrijdag 3,                 Hub Noteborn
Menucommissie
  • Ton Buursema
  • Iris Looman
  • Robbert Simonse
  • Hans Peter Schoonhoven
  • Paul van Heezik
Inkoopcommissie
  • Charlotte Geelen
  • Franz Kubath
  • Hub Noteborn
  • Ad Wessels
  • Gerard Wierema
Technische commissie
  • Ton Buursema
Website & Social Media
  • Paul van Heezik
Sommelier
  • Freddy Pope
  • Saskia van Eeuwijk
Administratieve gegevens
  • Kamer van koophandel: Het Stichts Culinair Genootschap is in 1998 opgericht en staat vermeld onder KvK-nummer: 30148171.
  • Ons banknummer is: NL68ABNA0533652693

© Copyright Stichts Culinair Genootschap 

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
  • Linkedin
  • YouTube