Paul Bocuse (11 februari 1926 - 20 januari 2018)

Ter herdenking aan het overlijden van een van de grootste koks die de wereld heeft gekend, Paul Bocuse, vond de menucommissie dat zijn “signature dish”, beroemdste gerecht, voor februari op het menu gezet moest worden. 


Negen aspirant leden hebben in december hun proeve van bekwaamheid afgelegd. 


Ton Buursema, chef kok 'dinsdag-2' van Stichts Culinair Genootschap in actie tijdens een modeshow van dames- en herenmode De Oude Sluis.


SCGKookclub heeft  in november 2017 meegedaan aan de ELLE eten kookwedstrijd: "De Beste Kookclub van het Jaar".  Bregje van den Brand, Erik van der Gaag, Frans Janssen, Franz Kubatz en Hans Wijnen hebben helaas niet gewonnen, maar het hoofdgerecht van SCG werd wel als beste beoordeeld.

Linkjes naar de complete fotoreportage (mp4) en fotoreportage (webm). ELLE eten heeft ook foto's gemaakt. Een compilatie daarvan staat op de SCG Facebookpagina.  

Volg het laatste nieuw van Stichts Culinair Genootschap op Instagram www.instagram.com/scgkookclub/ 

Heb je een mooie 'food' foto, plaats deze dan op Instagram met de #scgkookclub

Nieuwsbrieven

Jaargang 2015-2016

Jaargang 2014-2015